Om oss

iFront Karriere tilbyr kurs, profesjonell karriereveiledning og yrkesveiledning som er tilpasset mennesker i omstilling. Vårt mål i alt vi gjør er å hjelpe hver enkelt deltaker tilbake eller inn på arbeidsmarkedet. 

Vår historie

Vi har hjulpet folk tilbake til arbeidslivet siden 1989. Vi startet opp under navnet Nordic Academy og endret navn da firmaet ble kjøpt opp av Sonans Gruppen i 2014. Euroskolen har siden 1993 arbeidet med utvikling og gjennomføring av arbeidsmarkedskurs samt individuell veiledning av arbeidssøkere. I 2016 ble Euroskolen en del av iFront Karriere, hvor arbeidet med utvikling og gjennomføring av tilbud har blitt en del av konsernet, i samarbeid med NAV.

I dag er vi markedsledende leverandør på kurs og omstillingsprosesser inn mot offentlig sektor. 

Våre verdier 

Alle mennesker har krav på å bli sett som det hele mennesket de er, inkludert den livssituasjonen de befinner seg i. Vi er rause, modige og opptatt av å styrke den enkeltes egen motivasjon og empowerment. Vårt klare mål er at våre deltakere kommer i, eller forblir i jobb, som følge av våre kurs.

Lokalt tilbud 

iFront Karriere er landsdekkende og samarbeider godt med de lokale NAV-kontorene. Alle våre kursgjennomføringer har dedikerte veiledere med lang og variert erfaring fra undervisning, karriere- og yrkesveiledning. I tillegg til lokale kontor, har iFront Karriere et servicesenter i Oslo som samordner lokalkontorene faglig og administrativt.