Bærekraftig næringslivssamarbeid

Storsatsningen Innsikt 2022 i Drammen ble et høydepunkt for alle involverte. Herlig samspill med gamle og nye samarbeidspartnere, masse energi, engasjement og læring tok vi med oss.  Og best av alt; mange nye kontakter som er nysgjerrige på oss og vil vite mer om hva vi kan få til sammen. Vi gleder oss til videre dialog og konkrete grep for et mer mangfoldig og inkluderende arbeidsliv i regionen og takker for at Næringsforeningen i Drammensregionen tilrettelegger så proft for samarbeid på tvers av organisasjoner og bransjer.

Karin Larsen

 «Menneskene er den aller viktigste ressursen vi har, og alle fortjener flere sjanser»

– Paal G. Werpen, Albjerk Ressurs i samarbeid med Kirkens Bymisjon

Vår plan

Man gjør seg jo noen tanker om hva man vil oppnå på arrangementer som dette, og før det brakte løs hadde vi bestemt oss for å;

1. Bli kjent med nye mennesker og bedrifter

2. Lære nye ting om trender og behov

3. Dele av vår kunnskap om arbeidsinkludering og

4. Bidra med god energi og engasjement til næringslivet i regionen.

Våre markedskoordinatorer fra Øvre Eiker, Bærum og Drammen stilte på stand. Det gjorde også flere av våre karriereveiledere. Det ble mange gode samtaler, utveksling av visittkort, flyers og brosjyrer samt stadig frem med mobilen for nye kontakter på Linkedin, lagring av telefonnumre og spennende avtaler rett i kalender. Nettverksbygging på sitt beste!

Samarbeidspartnere dyktige på arbeidsinkludering

Bedrifter som velger å inngå partnerskap med oss har behov for arbeidskraft.

De ønsker bistand til smart og bærekraftig rekruttering.

De ønsker å satse på økt verdi gjennom sitt mangfoldsarbeid.

De verdsetter hvordan vi kan fasilitere og tilrettelegge for kandidater og jobbsøkere som kanskje ikke like lett kommer i posisjon til å lande den neste jobben.

Sammen sikrer vi gode prosesser og jobber mot FN’s bærekraftsmål gjennom å fremme varig, inkluderende, bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle.

Rause og inkluderende

Våre markedskoordinatorer og karriereveiledere er jevnlig i dialog med næringslivet. De er tett på bedriftenes behov.

Aktører som Albjerk Bil, Protect Vakthold og Sikkerhet og, ikke minst, 60-årsjubilanten Servicegrossistene er dyktige på bærekraftig rekruttering og gir kandidater fra oss nye sjanser og flotte muligheter til en ny start i arbeidslivet.

Dette er eksempler på rause og inkluderende bedrifter som bidrar til felleskapet gjennom et fruktbart samarbeid på tvers. Et samarbeid som også ofte innebærer tett dialog med dyktige rådgivere hos NAV. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er arbeidsgiver og vil snuse nærmere på hvilke muligheter et samarbeid med oss i Ifront Karriere kan gi deg.

Et knippe Innsikt2022-deltakere som brenner for muligheter, mangfold og bærekraftig rekruttering.

F.v: Firmabileksperten Paal G. Werpen fra Albjerk Bil, Linda Juel, Markedskoordinator i Ifront Karriere sammen med Anita Salamonsen, Rådgiver Fag- og yrkesopplæring – enhet Læreplassformidling i Viken Fylkeskommune og Mikkel Kjeldsen Granholt, Salgsansvarlig i First Mover Group AS – eneste aktør i Skandinavia som tilbyr totalkonsept innen bedriftsflytting.

Vår MK Linda Juel igjen, her med Bård William Johnsen og Morten Nilsen fra den prisbelønte Servicegrossisten Øst – NHO Reiselivs pris Årets Samarbeidspartner Mat. Gode muligheter til å til jobbe med førsteklasses levering av mat:

«Møt opp og presentér deg! Vi leverer! Nå er det arbeidstakers marked

Morten Nilsen fra Servicegrossisten Øst.

F.v: Linda Juel fra Ifront Karriere sammen med vekter Kine Krohn og vaktleder og rekrutteringsansvarlig Madelén Mathisen fra Protect Vakthold og Sikkerhet. De har behov for folk og oppfordrer flere jenter til å søke seg til vekteryrket.  

«Jenter opptrer ofte på en mer konfliktdempende måte og det er en stor styrke i jobben som vekter!»

Madelén Mathisen, Protect Vakthold og Sikkerhet