Bli en inkluderende arbeidsgiver sammen med oss!

Ifront Karriere

Ekte partnerskap må skapes
Arbeidsgivers perspektiv er avgjørende når vi snakker om arbeidsinkludering. Det er ikke bare å åpne døren. Magien skjer i det døren er åpnet og partnerskapet utvikles mellom deg, jobbsøkeren og oss.
Våre markedskoordinatorer
Hva sier andre arbeidsgivere?
Delt kunnskap og erfaring kan inspirerer andre til å utforske det samme. Les om hvordan våre samarbeid har ført til verdi for bedriften.
Les uttalelser fra ledere vi jobber med
Ta kontakt med oss nå
Ta kontakt med oss i dag. En uforpliktende prat. Vi vet at et inkluderende arbeidsliv både er et samfunnsoppdrag, men også er nyttig og skal skape bedriftsøkonomisk verdi.
En enkel vei til nye muligheter
Previous
Next

Inkludering er et samfunnsoppdrag, men inkludering er også god bedriftsøkonomi. Vi erfarer selv hvor stor verdi et større mangfold på arbeidsplassen kan ha. Våre ansatte har bakgrunn fra både IT, finans, undervisning, salg, markedsføring og så mye mer. De har en unik fag- og bransjeforståelse som gir oss som kunnskapsbedrift stor verdi. I tillegg er bredden i kompetanse direkte verdifullt i møte med de enkeltindividene vi veileder og arbeidsgiverne vi samarbeid med.

Ingolv Hageberg, CEO
1300
Jobbsøkere får veiledning av oss hvert år
50
Samarbeider med oss om arbeidsinkludering
100
Ansatte står klare til å hjelpe deg som jobbsøker og bedrift

Vi vet at erfaringsdeling fører til at flere arbeidsgivere får økt kunnskap om arbeidsinkludering. Økt kunnskap gir økt inkludering. På vår blogg kan du lese inspirerende historier i kombinasjon med en sterk faglig forankring. Kanskje du til og med er vårt neste gjesteinnlegg?

Siste innlegg